Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

30 БЕР

Руслан Демчак: Законопроект «Про споживче кредитування» консолідує всі норми в одному законодавчому акті

Сьогодні Комітет фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради схвалив до другого читання проект Закону №2455 "Про споживче кредитування".

Читати
30 БЕР

Право на життя, або що дає фінансова реструктуризація підприємств

На цьому тижні має бути проголосований законопроект №3555 "Про фінансову реструктуризацію". Законодавчу ініціативу підтримують Нацбанк та бізнес спільнота. Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради рекомендує парламенту прийняти його за основу.

Читати
18 БЕР

Демчак: Фінансовий день у Парламенті має відбутись 29 березня

Проведення «фінансового дня» в Парламенті, що так і не відбувся 17 березня, може пройти 29 березня. Про це заявив народний депутат від фракції “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності  Руслан Демчак в рамках круглого столу Незалежної асоціації банків України (НАБУ).

Читати
15 БЕР

Розвінчування міфів про фінансову реструктуризацію (законопроект №3555)

Найближчої сесії має бути проголосований законопроект №3555 "Про фінансову реструктуризацію". Профільний комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради рекомендує парламенту прийняти його за основу. Законодавчу ініціативу також підтримують і в Національному банку, і бізнес спільнота.

Читати
11 БЕР

Як уникнути девальвації: аналіз прорахунків, що призвели до знецінення гривні

Рівно рік тому, протягом 2014 р. – березня 2015 р. відбулася безпрецедентна з часу введення в обіг гривні валютна криза. Національна валюта на 26.02.2015 р. девальвувала до 30 грн./долар на офіційному ринку та до 40 грн./долар на тіньовому. Це стало потужним фактором розкручування галопуючої інфляції, яка у квітні минулого року сягнула 60,9%, що є найвищим рівнем з жовтня 1996 року.

Читати
10 БЕР

Демчак: Норми закону «Про споживче кредитування» повинні убезпечити споживачів фінансових послуг від порушення їх прав

Про це народний депутат від фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак написав на своїй сторінці у Facebook.

Читати
29 ЛЮТ

Шість кроків до стабілізації курсу

За підсумками 2015 року маємо: значний дефіцит державного бюджету, зростання зовнішнього боргу, дворазова девальвація гривні, інфляція на рівні 43,3% – що є максимум за останні 20 років! – і рецесія більш як 11%. У цьому році, експерти прогнозують інфляцію на рівні 20-25%, при цьому НБУ заявлено 12%.

Читати
16 ЛЮТ

Руслан Демчак виступив із ініціативою щодо поліпшення соціального захисту учасників АТО та членів їхніх сімей

Руслан Демчак виступив із ініціативою щодо поліпшення соціального захисту учасників АТО та членів їхніх сімей шляхом надання їм соціальної допомоги.

Читати
15 ЛЮТ

Податкові зміни у деталях: порівняльний аналіз за 2014-2016 роки

Сьогодні відбувається обговорення необхідності зміни податкової системи в Україні. Тобто шукають «ідеальний» варіант. Втім чи аналізував хтось податкові зміни, як приймалися раніше, наприклад, в останні три роки? Відповідь – риторична. А варто було б.

Читати
12 ЛЮТ

Руслан Демчак: «Громади, які почнуть процес об'єднання сьогодні – до квітня зможуть його завершити»

За ініціативи народного депутата України Руслана Демчака, для представників п’яти районів Вінницької області (Немирівського, Пегребищенського, Липовецького, Іллінецького та Оратівського районів) було організовано та проведено роз’яснюючий семінар на тему «Добровільне об’єднання територіальних громад».

Читати

 

1
...
20 21 22 23 24
...
33